CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Nieuwe leerlijn A+O fonds Rijk: Een duurzame jij

Ook dit jaar staat Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk weer voor je klaar. In de eerste leerlijn ga je op weg naar een duurzaam jaar met een duurzame jij. 

Hoe? Met modules die jou helpen duurzamer om te gaan met de wereld (o.a. Going green: milieubewuster leven), modules die je helpen jouw eigen balans gezond te houden (o.a. Mentaal sterk in je werk) én modules die laten zien hoe de Rijksoverheid naar dit onderwerp kijkt (o.a. De Denk Doe Duurzaam podcast). 

Deze modules vormen samen de gratis nieuwe leerlijn ‘Een duurzame jij‘, die je vanaf 9 januari kan volgen op Werken aan jouw toekomst: online.

Leerlijn: ‘Een duurzame jij’
De leerlijn bestaat uit de modules hieronder: 

1.   Mentaal sterk in je werk (online training)
2.   De balans tussen werk en thuis (webinar)
3.   Word een veerkrachtige professional (podcast)
4.   Scan drijfveren (scan)
5.   Coaching: het GROW model (mini-module)
6.   Going green: milieubewuster leven (online training)
7.   De Denk Doe Duurzaam Podcast aflevering #1 (podcast)
8.   Pilot duurzame CAO (mini-module)

De gratis leerlijn ‘Een duurzame jij’, aangeboden door het A+O fonds Rijk, is exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met maandag 4 maart.
Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Werken aan jouw toekomst van het A+O fonds Rijk is een initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen.  

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.