CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

CMHF Overheid zoekt senior en junior cao-onderhandelaars

Maak jij hét verschil voor ambtenaren in Nederland?

CMHF Overheid is op zoek naar meerdere onderhandelaars arbeidsvoorwaarden (24 – 36 uur). Wil jij een cruciale rol spelen in de verbetering van arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden voor ambtenaren? Ligt je hart bij overheidsorganisaties, en wil jij eraan bijdragen dat de arbeidsmarkt in deze sector verbetert? Wij willen dan graag jouw passie en talent verwelkomen bij CMHF Overheid!

Waarom CMHF Overheid?

Bij CMHF Overheid koesteren we het geloof in de deskundigheid, de bevlogenheid en het vakmanschap van de Nederlandse ambtenaar. Elke dag dragen zij met trots bij aan een goed functionerende overheid – waarmee zij het vertrouwen krijgen van de Nederlandse samenleving. Als platform, samen met aangesloten vakverenigingen, creëren we ruimte voor het vakmanschap en de beroepstrots van de Nederlandse ambtenaar. We beseffen dat alleen door intensieve samenwerking en kennisdeling de belangen van overheidsfunctionarissen kunnen worden versterkt en het vakmanschap van de ambtenaar verder ontwikkeld.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Je komt met passie en expertise op voor de sociaaleconomische belangen van ambtenaren. Daarbij speel je een centrale rol aan de cao- en overlegtafels voor verschillende voor zowel Rijk, provincies, gemeenten als ook overige publieke organisaties. Je schakelt continu met aangesloten verenigingen, samenwerkingspartners en verbindt de belangen van de leden en bent voor hen een zichtbare, toonaangevende en proactieve onderhandelaar.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een veelzijdige onderhandelaar en een uitstekende netwerker. Je beweegt makkelijk in een complex veld en bedenkt voortdurend oplossingen voor de wensen en belangen van onze brede achterban. Je bent in staat mensen te verbinden, met een duidelijk resultaat voor ogen. Het bedenken van een onderhandelingsstrategie is voor jou een uitdaging, maar je voert die strategie ook met evenveel plezier uit. Je bent bedreven in het identificeren en formuleren van kansen tijdens onderhandelingen, en je legt stevige fundamenten voor relaties en posities die van cruciaal belang zijn voor onze leden. Je bent creatief, hebt oog voor politiek en maatschappelijke belangen. Zelfs onder dynamische omstandigheden behoud je kalmte en behendigheid, weet je slim samen te werken en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen. Met een academisch werk- en denkniveau ben jij de drijvende kracht achter onze inzet om de positie van Nederlandse ambtenaren te versterken en te verbeteren.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij CMHF Overheid bieden we je een veelzijdige, zelfstandige functie in een informele, collegiale werksfeer, met een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Rijk. Afhankelijk van je ervaring kom je in schaal 10 (voor junioren) of schaal 12 (voor senior professionals). Als zzp’er ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Je werkt samen in een team met meerdere onderhandelaars. De lijnen binnen het bestuurssbureau zijn kort en informeel, zodat je snel kunt schakelen.
De werkzaamheden vinden voor een groot deel plaats in de regio Den Haag. We zoeken kandidaten die samen met CMHF Overheid willen groeien en ervoor zorgen dat onze leden goed worden vertegenwoordigd.

Interesse?

Stuur je motivatie met cv naar drs. Mariët van den Berg, bestuursadviseur CMHF Overheid, via e-mail naar secretariaat@cmhf-overheid.nl. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Ernst-Jan van Broeckhuijsen, Voorzitter CMHF-Overheid 06 50094648.

Acquisitie n.a.v. deze vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.