CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Aan de slag met collega’s

Werken voor het Rijk, dat doe je niet alleen! Samen met zo’n 140.000 collega’s werk jij aan een beter Nederland. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe werk jij het best samen met je collega’s?

Met de nieuwe leerlijn van het A+O fonds Rijk kan jij gratis en online werken aan jouw toekomst. De leerlijn “Aan de slag met collega’s” gaat in 9 modules in onderwerpen als samenwerken, feedback geven en effectief communiceren. Voor rijksmedewerkers is deze leerlijn gratis beschikbaar tot en met 29 november.

Leerlijn ‘Aan de slag met collega’s’

De Leerlijn ‘Aan de slag met collega’s’ bestaat uit de volgende 9 modules:

  1. Groepsdynamiek en collectieve prestaties (Podcast)
  2. Groepsontwikkeling (Mini-module)
  3. Teamrollen van Belbin (Online training)
  4. Hybride samenwerken (Webinar)
  5. Samenwerken (Online training)
  6. Effectief luisteren (Mini-module)
  7. Feedback (Online training)
  8. Effectief communiceren (Online training)
  9. Sociale psychologie: Beïnvloeding bij groepen (Online training)

Gratis Webinar ‘Dierbare Collega’s

Naast de 9 modules staat er ook nog een gratis live-webinar op de planning! Op donderdag 9 november tussen 11:00 en 12:00 uur  nodigt Gedragsbioloog Patrick van Veen, o.a. bekend van Married At First Sight, je uit om in de spiegel te kijken.

Hij laat je zien hoe gedrag van jou en je collega’s werkt en geeft ook tips mee. Daarbij gebruikt hij resultaten van onderzoek bij apen, dat al meer dan 100 jaar wordt gedaan.

Aanmelden

De gratis leerlijn is tot en met woensdag 29 november alleen voor jou als rijksmedewerker te volgen. Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Tip collega’s en win

Ben jij al aan de slag met je toekomst maar je collega’s nog niet? Deel de online leerlijn met collega’s en maak kans op gratis laptophoezen.

Wat moet je doen? Ga naar deze site en vul het formulier in. Tip minimaal 2 en maximaal 5 collega’s over Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk. Jouw collega’s krijgen dan van ons een mailtje en kunnen ook gratis online trainingen gaan volgen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Doen ze dit? Dan maak jij én je getipte collega’s kans op een nieuwe laptophoes! Tot en met woensdag 29 november kan je meedoen aan deze deel- en winactie, wacht dus niet te lang!

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.