CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Verenigingswijzer

Welke vereniging past bij u?

Alle verenigingen die zijn aangesloten bij CMHF Overheid richten zich op middelbare en hogere functionarissen bij de overheid.

De verschillen tussen de verenigingen hebben te maken met het werkveld van de ambtenaren die zij organiseren. Er zijn ook verschillen in focus: sommige verenigingen zijn bijvoorbeeld vooral beroepsvereniging, andere zijn vooral vakbond. Sommige verenigingen hebben veel leden en zijn daardoor breed georiënteerd, andere zijn klein en specifiek voor een bepaalde groep ambtenaren.

Voor alle verenigingen geldt dat zij door hun lidmaatschap van CMHF Overheid collectieve en individuele belangenbehartiging verzorgen. Uw arbeidsvoorwaarden zijn dus in goede handen en bij problemen krijgt u hulp, eventueel van een advocaat.

Van welke vereniging kunt u het best lid worden? Doorloop voor een eerste oriëntatie de keuzehulp hieronder. Lees vervolgens verder op de pagina’s van de verschillende verenigingen of kijk op hun websites. Komt u er niet uit? Stuur dan een mail naar info@cmhf-overheid.nl voor advies.

Keuzehulp

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.