CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Toekomstbestendig vakmanschap: Met hart en ziel van bèta naar gamma!

Op donderdag 18 april 2024 vindt het jaarlijkse VMHF symposium weer plaats. Dit jaar zal de focus liggen op de veranderingen die plaatsvinden door de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Hoe ver reikt hierbij de invloed van de moderne, digitale technologieën? Wat betekent dit voor onze maatschappij en voor onze organisatie? En hoe zorgen we ervoor dat ons vakmanschap hierin mee ontwikkelt?

Het programma

Onder leiding van dagvoorzitter Jan Melsen (algemeen directeur Belastingdienst/Centrale Administratieve Processen) zal er worden ingegaan op vragen zoals: Wat is de invloed van Artificial Intelligence op de inrichting van onze processen én hoe wordt ons dagelijks werk, waaronder ruimte voor eigen inbreng, hierdoor beïnvloed? 

Verder zullen Andrea Wiegman en Albert Bomer je meenemen in wat technologische vooruitgang zou kunnen betekenen voor werk en werkprocessen. 

Esther de Leeuw zet het belang van goede afstemming van klantbehoeftes centraal, zowel op procesniveau binnen de Belastingdienst als tussen Belastingdienst en belastingplichtigen. Contact met burgers en bedrijven wordt steeds belangrijker.

Verder komt er vanuit de maatschappij, politiek en media meer aandacht voor uitlegbaarheid van wat we doen en hoe we dat doen. Hoe bereidt de Belastingdienst zich voor op de ontwikkelingen? Tijdens het symposium gaat Sezen Tas in op hoe we onszelf en toekomstige medewerkers hierop voorbereiden. De ontwikkeling van een nieuwe interne beroepsopleiding is hier een onderdeel van.

Tot slot zullen er ook praktische handvatten worden meegegeven.  Hans Homringhausen en Nicolette Fidder zullen meer vertellen over of onze verwachtingen kloppen met de realiteit. 

Waar? 

Julianazaal in de Jaarbeurs in Utrecht 

Wanneer? 

18 april 2024 van 13.00 tot 16.45 uur. Met aansluitend de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Meer informatie of direct aanmelden? 

Wil jij meer informatie over dit evenement of wil jij je aanmelden? Kijk op de site van VHMF of meld je direct aan via de button. 

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.