CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Start nieuwe leerlijn: Een zomer vol (werk)plezier

Het is eindelijk zomer! En daar hoort natuurlijk een nieuwe gratis leerlijn bij van Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk. Maak je klaar voor: Een zomer vol (werk)plezier! 

In deze leerlijn leer je nieuwe dingen waar je plezier uithaalt buiten het werk, denk aan hardlopen of fotografie. Maar de leerlijn helpt je ook meer plezier te ontdekken bínnen je werk. Bijvoorbeeld dankzij mindfulness, het ontdekken van je persoonlijke kracht of creatief denken.  

De verschillende modules 

De leerlijn ‘Een zomer vol (werk)plezier‘ bestaat uit negen modules die je kunt volgen op Werken aan jouw toekomst: online.  

  1. Persoonlijke Kracht en Uitstraling (training)
  2. Digitale Fotografie (training)
  3. Correct Nederlands (training) 
  4. Hoe bewegen denken beïnvloedt (webinar) 
  5. Mindfulness (training) 
  6. Sollicitatiegesprekken voeren (training)
  7. Creatief denken (training)
  8. Storytelling in het kort (training)
  9. Start met hardlopen (training) 

BONUS:Naast de nieuwe modules vind je, dankzij het grote succes van vorig jaar, alle modules waarin je een vreemde taal leert terug in de extra leerlijn ‘Briljant in het buitenland’. Deze extra leerlijn vind je aan de linkerkant in de zoekbalk, direct onder de leerlijn‘Een zomer vol (werk)plezier’.

Aangeboden door het A+O fonds Rijk

De leerlijn ‘Een zomer vol (werk)plezier‘ én de bonusleerlijn ‘Briljant in het buitenland’ worden gratis aangeboden door het A+O fonds Rijk en zijn exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met maandag 9 september. 

Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kun je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst. 

Het A+O fonds Rijk wenst je een fijne en leerzame zomer!  

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.