CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Nieuwe leerlijn: Samenwerken met iedereen

Het A+O fonds Rijk heeft een nieuwe leerlijn klaarstaan op ‘Werken aan jouw toekomst: online’. De nieuwe leerlijn gaat in op samenwerken met verschillende typen collega’s. In de leerlijn leer je wat voor verschillen er allemaal bestaan en hoe je daar handig mee om kunt gaan. 

De leerlijn

Communiceren met verschillende typen collega’s kan lastig zijn. Zo kunnen culturele verschillen de samenwerking beïnvloeden. Maar bijvoorbeeld ook de manier van communiceren die niet aansluit met jou voorkeuren. Of het aannemen van verschillende rollen kan de manier van communiceren beïnvloeden. 

In de 9 modules die nu online staan leer jij hoe jij met verschillen moet omgaan: 

  1. Diversiteit & Inclusie (training)
  2. Verbindend vermogen kun je ontwikkelen! (webinar)
  3. Effectief Communiceren in het kort (training)
  4. Samen werken aan samenwerken (we-learning)
  5. De teamrollen van Belbin (training)
  6. Praktisch Leidinggeven (training)
  7. Hoogsensitiviteit & werkgeluk (webinar)
  8. Effectief Luisteren (essential)
  9. Live-webinar: Meedoen! Geen excuses, geen grenzen.

Live Webinar: Meedoen! Geen excuses, geen grenzen 

Op donderdag 30 mei staat er weer een nieuw live webinar gepland: Meedoen! Geen excuses, geen grenzen.

In dit gratis webinar op Werken aan jouw toekomst: online neemt presentator en danser Redo je mee in zijn persoonlijke en professionele reis. Een reis waarin hij veel lichamelijke uitdagingen overwon. Maar waarin hij ook ontdekte hoe belangrijk het is dat er verschillende mensen in een team werken die allemaal meedoen. Noteer donderdag 30 mei 11.00 uur in je agenda en ontdek ook waarom verschillen in een team juist de grootste kracht zijn!

Wil jij Redo ontmoeten? Dit is je kans, want bij dit webinar kunnen enkele rijksmedewerkers live in de studio in Hilversum aanwezig zijn! Meld je uiterlijk donderdag 16 mei aan via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Rijksmedewerkers die als gelukkige winnaars uit de loting komen, krijgen op dinsdag 21 mei per mail bericht.

Gratis voor rijksmedewerkers 

De leerlijn ‘Samenwerken met iedereen’ wordt gratis aangeboden door het A+O fonds Rijk en is exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met woensdag 3 juli.

Ben je al een geregistreerde gebruiker op ‘Werken aan jouw toekomst: online?‘ Dan kun je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.