CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Nationaal Ambtenarencongres 2024: Aan de slag met jouw sociale veiligheid

In samenwerking met het A+O fonds Rijk organiseert CMHF Overheid dit jaar voor het eerst het Nationaal Ambtenarencongres. Op 14 maart 2024 komen ambtenaren vanuit heel het rijk samen in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. Om te verkennen, te leren en te verbinden onder het thema: ‘Ruimte voor jou en je vak – Nú aan de slag met sociale veiligheid!’

In een wereld die continu evolueert, is het waarborgen van sociale veiligheid op de werkvloer van cruciaal belang. Hoe kunnen we ruimte creëren voor individuen en collectief bijdragen aan een veilige omgeving? Deze vraag vormt de kern van ons congres. Tijdens deze dag verkennen we samen oplossingen, delen we inzichten en ontdekken we hoe we gezamenlijk impact kunnen maken. 

Wat kan je verwachten? 

Tijdens het congres word je door inspirerende sprekers meegenomen hoe jij tijdens jouw dagelijkse leven meer sociale veiligheid kan creëren. Daarnaast zijn er zes interessante workshops waarbij je op vernieuwende en verfrissende manieren leert om te gaan met onder andere schaamte, verandering, mentale fitheid, confrontatie en nog veel meer. Aan het eind van de dag is er uiteraard de mogelijkheid om je ervaringen te delen tijdens de netwerkborrel.

Aanmelden?

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je aanmelden via de site van A + O Fonds Rijk of via onderstaande button.

Let op! Wegens overweldigende belangstelling zijn er nog maar een paar plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij! Als er geen plek meer beschikbaar is kun je je aanmelden voor de reservelijst. Je ontvang dan bericht als er een plek vrijkomt.

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.