CMHF Overheid is een platform van beroepsverenigingen voor werknemers bij de overheid. Wij streven naar vakbekwaamheid en naar arbeidsvoorwaarden die een goede beroepsuitoefening ondersteunen.

Je kunt je weer aanmelden voor de Summerschool van A+O fonds Rijk. Dit jaar is het thema ‘Er zit muziek in jouw toekomst’.  Op verschillende locaties door het land of online kun jij aan de slag gaan met jouw toekomst en ontwikkeling. Onder leiding van professionele trainers leer jij meer over jezelf, wat jij belangrijk vindt, waar jij energie van krijgt en hoe jij jouw werk nog leuker maakt. Dat alles met een muzikaal tintje! 

Summerschool op locatie

Wil jij graag fysiek met andere rijksmedewerkers aan de slag? Dat kan! Er worden dit jaar vier Summerschool-dagen op locatie georganiseerd. En wat voor een locaties! De Summerschool vindt dit jaar plaats in concertzalen door het hele land en zorgen voor een klinkende dag. 

Online Summerschool

Ga jij liever online aan de slag? Ook dat kan! Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie of online. De Online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd. Je kan online inchecken voor dit ochtendprogramma.  

Aanmelden

Je kunt gratis meedoen aan de Summerschool van het A+O fonds Rijk als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt.   Wil je meer informatie of gelijk aanmelden voor Summerschool 2024? Kijk dan op www.summerschool2024.nl!

 Summerschool van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. 

Deel met anderen

© 2021 - | CMHF Overheid. All rights reserved.
Realisatie door Zoccolo.